V Kobaridu je potekalo državno prvenstvo v slalomu na divjih vodah za mlajše kategorije.

V kategoriji mlajših dečkov je tako v kajaku kot kanuju zmagal Žiga Lin Hočevar iz KK Simon, ki je v kajaku ugnal Tjaša Velikonjo in Andreja Jeklina iz KK Soške elektrarne, v kanuju pa Andreja Jeklina in Gabra Ferlinca (oba KK SE). V konkurenci kajakašic med mlajšimi deklicami je bila najboljša Julija Zobec Urbančič (KKK Čatež), druga je bila Tisa Božič (KK SE), tretja pa Zoja Ločnikar (KKK Nivo Celje).

V kanuju je v konkurenci starejših deklic s progo najbolje opravila Naja Pinterič (KKK Čatež), druga je bila Asja Jug (KK SE), tretja pa Sara Globokar (KKK Ljubljana). Med kajakašicami v kategoriji starejših deklic je zmagala Ula Skok (KKK Tacen), druga je bila Naja Pinterič, tretja pa Brina Zupan (KK Simon). Med kajakaši v tej starostni skupini je bil najboljši Tjaš Til Kupsch iz KKK Ljubljana, drugi je bil Mark Jeklin, tretji pa Matic Ličen (oba KK SE). Ličen je bil najhitrejši v kanuju, kjer sta se za njim zvrstila Žiga Lin Hočevar in Domen Bregar (KKK Tacen). 

(Povzeto po KZS)

V mladinski konkurenci si je Neža Jan Stupica priveslala 1.mesto.

Svojo borbenost pa je pokazala tudi Aleša Verčič, ki je kot edina cicibanka preveslala progo in tako stopila na najvišjo stopničko.

 

Rezultati posamično

Rezultati ekipno