Na sobotni tekmi so naši tekmovalci zelo dobro nastopali na narasli Savi. Najprej so se v kanalu pomerili mlajši, kjer sta 1. mesto zasedla Lenart Lapornik med mlajšimi dečki in Domen Bregar med cicibani. Na 3. mesto sta se uvrstila Lenart Burgar pri starejših dečkih ter Jaka Bernat pri kanuistih.

Na popoldanskem delu so bili tako pri kajakaših kot pri kanuistih članih, na prvih treh mestih naši tekmovalci. Kanuisti so se razvrstili: 1. Anže Berčič, 2. Jure Lenarčič in 3. Blaž Cof. Kajakaši so bili 1. Vid Kuder Marušič, 2. Martin Albreht in 3. Žan Jakše. Pri kanuistih mladincih je bil Klemen Vidmar na drugem mestu, Lea Novak pa je zmagala pri kajakašicah in kanuistkah (kjer je bila v kategoriji sama) mladinkah. Tekmovanje je bilo izbirno za mladince in mlajše člane, ki bodo nastopili v Braziliji med 22. in 26. aprilom.

V Brazilijo bodo odpotovali Vid Kuder Marušič, Žan Jakše, Luka Čižman, Klemen Vidmar, Martin Srabotnik, Jeklin Jakob, Taljat Žiga, Testen Niko, Kancler Tine, Eva Terčelj in Ajda Novak

 
 
 
KANAL – MLAJŠE KATEGORIJE:  KZS
K1 starejši dečki: 7. Jaka Miljavec, 11. Twan Lange, 17. Lucian Otolani Crait, 18. Jakob Prevodnik
K1 starejše deklice: 4. Nika Brecelj, 5. Angelina Sabinina
k1 mlajši dečki: 4. Maks Brecelj, 7. Žiga Zidar, 13. Klemen Hafner
K1 cicibani: 6. Anže Marinko, 8. Anže Štricelj
 
PROGA:   KZS
K1 člani: 5. Matic Štrukelj
K1 članice: 4. Neža Vrevc
K1 mladinci: 7. Luka Čižman, 8. Val Manfreda Vidrih, 17. Brin Colnar, 20. Lenart Burgar, 21. Matevž Matjašec
C1 mladinci: 4. Jaka Bernat